[X] Ja takk, jeg ønsker å sikre meg Norges første 1-krone med hull, belagt med gull og platina, gratis! Jeg betaler kun 49 kroner for frakt og ekspedisjon.

Norges første 1-krone med hull, utgitt i 1925 - 1951

Helt gratis kan du nå sikre deg æresutgaven av Kong Haakon VIIs første 1-krone med hull, du betaler kun frakten på 49 kroner! Æresutgaven er en originalmynt belagt med 24 karat gull og edelt rhodium-platina.

Hullkronen til Kong Haakon VII har en legendarisk plass i Norges mynthistorie, og de fleste voksne nordmenn har minner knyttet til disse klassiske myntene. Dette var de første kronestykkene som ble forsynt med hull i sentrum og som ble preget uten kongeportrett.

Sikrer du deg 1-kronen innleder du samlingen «Norges myntrekke i gull og platina», som samler våre klassiske krone –og øremynter fra Haakon VIIs og Olav Vs regjeringstid. Originalmyntene i samlingen er belagt med 24 karat gull og rhodium-platina, og gir disse myntene den heder de fortjener.

Kostnadsfrie fordeler for deg Sammen med hver forsendelse mottar du ekthetssertifikat og utfyllende historiekort som forteller den spennende historien rundt hver gullbelagte originalmynt! I løpet av samlingen mottar du også myntskrin i tre, album og eierbevis, helt kostnadsfritt!

Du mottar en ny forsendelse ca. en gang i måneden som har en fast pris på 330 kr + frakt og ekspedisjon 69,95 kr. Det er helt uforpliktende og du kan når som helst avslutte. Du får myntene til fri vurdering og har alltid 30 dagers full returrett.

Bestill i dag for å sikre deg Norges første 1-krone med hull, belagt med 24 karat gull og sjeldent rhodium-platina, helt gratis! Du betaler kun frakten på 49 kroner.

Den totale utvinningen av gull i 2013 var 132,5 ganger større enn utvinningen av det sjeldne edelmetallet rhodium.

  

Starter samling


 

1. Få Norges første 1-krone med hull, belagt med gull og platina, gratis! Du betaler kun 49 kroner for frakten.

2. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du innleder samlingen «Norges myntrekke med gull og platina». Om du ikke ønsker å samle videre forsendelser, ringer du oss på 0 25 50 innen 30 dager etter at du har mottatt din forsendelse.

3. Du mottar en ny originalmynt, belagt med gull og platina, ca. en gang i måneden til 330 kroner + 69,95 kroner frakt. Du har alltid 30 dager returrett! 

4. Ønsker du å avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar du bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for deg.

 

Les mer >>
Les mer >>
Til bestilling
MINE SAMLERHUSET-FORDELER - KLIKK HER!